Het Hofke 12
5757 BB Liessel
0493 341323

BSO Liessel          Het Hofke 16          5757 BB Liessel          T: 088-2088614

BSO Liessel is een onderdeel van Spring Liessel en biedt kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar een veilige opvang in een huiselijke omgeving. In het gebouw is ook basisschool De Zonnebloem gevestigd evenals de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf.

Na schooltijd kunnen kinderen tot rust komen en hun verhaal doen onder het genot van ranja en fruit. De vaste pedagogische medewerksters organiseren regelmatig met veel enthousiasme leuke en speelse activiteiten, afgestemd op de interesses en leeftijden van de kinderen.
Uiteraard zijn de kinderen ook in de gelegenheid om vrij te spelen of zich terug te trekken met een boek in een van de gezellige hoekjes.

Ook in de vakantieperioden is BSO Liessel geopend. BSO Liessel is een omgeving waar kinderen met overgave binnen en buiten kunnen spelen en waar ruimte is voor plezier, beweging en creativiteit.

Dit vinden de kinderen leuk op de bso:

- Samen fruit eten en drinken.
- Vertellen over de schooldag en over thuis.
- Spelletjes op de computer.
- Bingo spelen en andere spelletjes.
- Kleurplaten kleuren en tekenen.
- Buiten spelen, in het park, speelplein of op het veldje voor.
- Film kijken op een groot scherm.
- Koekjes of cake bakken.
- Knutselen.
- Dansen op de muziek.
- Verkleden.
- Gezamelijke activiteiten zoals estafette spelletjes of hints.
- Verjaardag vieren.

Voorschoolse opvang
Maandag t/m vrijdag                                                                   BSO Liessel
7.30 uur  begin school                                                               Het Hofke 16
Naschoolse opvang                                                                     5757 BB Liessel
Maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag                                   T: 088-2088614
Na school  18.30 uur

Sluitingsdagen 2016
  • Nieuwjaarsdag: donderdag 1 januari 2016
  • Tweede Paasdag: maandag 28 maart 2016
  • Koningsdag: woensdag 27 april 2016
  • Bevrijdingsdag/Hemelvaartsdag: donderdag 5 mei 2016
  • Tweede Pinksterdag: maandag 16 mei 2016
  • Tweede Kerstdag: maandag 26 december 2016

Rondleiding of aanmelden
Wilt u een rondleiding aanvragen, uw kind(eren) aanmelden of een algemene vraag stellen? Neem dan contact op met de Klantenservice.
T: (088) 20 88 208
E: klantenservice@spring-kinderopvang.nl

LRKP

Bekijk BSO Liessel in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen voor de laatste rapporten van het GGD. Ook vindt u hier het registratienummer dat u nodig heeft om kinderopvangtoeslag aan te vragen.