Het Hofke 12
5757 BB Liessel

Spring Kinderopvang in Brede school de Zonnebloem.

In Brede basisschool de Zonnebloem vindt u de volgende opvangvoorzieningen van Spring Kinderopvang:
peuterspeelzaal t Keike
buitenschoolse opvang Spring ErBij
kinderdagverblijf Liessel

Peuterspeelzaal t Keike is gehuisvest in brede school de Zonnebloem. Dat heeft op verschillende manieren voordelen. De kinderen komen als peuter al in aanraking met de basisschooljeugd want ze gaan onder schooltijd naar de peuterspeelzaal. Ze kunnen in de school kijken en zien de grote kinderen spelen op de speelplaats. Dit maakt de stap naar de basisschool minder groot. De leiding van de peuterspeelzaal heeft regelmatig contact met de leerkrachten van de groepen 1-2 waardoor de overgang van de peuter naar de basisschool in een doorgaande lijn plaatsvindt.
Mocht u interesse hebben om uw kind te plaatsen, dan kunt u op de website van Spring Kinderopvang (www.spring-kinderopvang.nl) alle informatie vinden.
Telefoonnummer van PSZ t Keike is 088-2088614
Openingstijden voor uw peuter van 2,5 tot 4 jaar oud:
maandagochtend en donderdagochtendgroep: 8.45-11.45 uur
woensdagochtend en vrijdagochtendgroep: 8.45-11.45 uur

Buitenschoolse opvang Spring ErBij is gehuisvest in brede school de Zonnebloem en deelt haar ruimte met peuterspeelzaal t Keike. De vaste pedagogisch medewerksters zorgen er met veel enthousiasme voor dat kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar op deze gezellige plek na schooltijd lekker binnen en buiten kunnen spelen en ontspannen! We vinden het erg belangrijk dat een kind na schooltijd het gevoel heeft dat het niet  op school zit  maar lekker kan ontspannen en kan spelen met andere kinderen in een veilige en sociale omgeving. De doelstelling is om een plek te creren waar kinderen kunnen genieten van hun welverdiende vrije tijd.
Mocht u interesse hebben om uw kind te plaatsen, dan kunt u op de website van Spring Kinderopvang (www.spring-kinderopvang.nl) alle informatie over o.a.opvangpakketten en prijzen vinden.
Telefoonnummer van de BSO: 088-2088614.
Openingstijden voor uw basisschoolkind in schoolweken:
Maandag: 7.30-8.30 uur en 15.15-18.30 uur
Dinsdag: 7.30-8.30 uur en 15.15-18.30 uur
Donderdag: 7.30-8.30 uur en 15.15-18.30 uur
Vrijdag: 7.30-8.30 uur en 12.15/15.15-18.30 uur
Op woensdag zijn wij op dit moment gesloten maar bij voldoende interesse gaan wij graag voor uw kind open.
Openingstijden in vakantieweken:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30-18.30 uur

Kinderdagverblijf Liessel is gehuisvest in brede school de Zonnebloem en heeft een eigen ingang en tuin. Ook mogen wij gebruik maken van de speelplaats en van de speelzaal van de school.
We hebben twee ruime groepsruimten tot onze beschikking met in elke groep twee slaapkamers en een ruimte om te verschonen met kindertoiletjes erbij.
De twee groepsruimten zijn huiselijk ingericht en er is spelmateriaal voor elke leeftijd aanwezig. Wij hebben vaste teams in elke groep zodat de kinderen zich kunnen hechten aan een bekend en vertrouwd gezicht. Wij werken met een eigen activiteitenprogramma Spring Actief zodat we spelenderwijs de volledige ontwikkeling van uw kind kunnen stimuleren. Mocht u interesse hebben om uw kind te plaatsen, dan kunt u op de website van Spring Kinderopvang (www.spring-kinderopvang.nl) alle informatie over o.a. opvangpakketten en prijzen vinden, u kunt hier ook een afspraak maken indien u graag een rondleiding zou willen.
U kunt het kinderdagverblijf telefonisch bereiken op telefoonnummer
Miertjes: 088-2088612 Vlindertjes: 0882088613.
Wij zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 7.30 en 18.30 uur geopend voor uw kind van 0 tot 4 jaar oud. Bij voldoende interesse gaan wij ook op woensdag open voor uw kind.

Ook ons klantteam staat u graag te woord: 088-2088302.

Sluitingsdagen 2016

• Nieuwjaarsdag: donderdag 1 januari 2016